Subscribe Twitter

Wednesday, 13 April 2011

11
Komen

cikpayung dirisik! aku gugup lor!

Hye korang2..meh sini aku nk share kegugupan yang aku hadapi nie… waduh! Aku bakal mghadapi satu situasi yang sangat menggugupkan dalam hidup.. ape korangn rasa situasi yg aku bakal hadapi???

Bertunang?? Heeee kenkorang nie.. ape la siket2 pasal kawen.. siket2 kawen… siket2 tunang..aku nie masih dibawah umur tau..

 erm…aku gugup ni sebab esk aku akan hadiri satu sesi temuda..baru je aku post entri pasal tips2 temuduga..tetibe aku dipanggil utk mghadiri satu sesi temuduga…


aku dapat panggilan dari pihak HEP UUM siang td.. dorang suh aku datang temuduga esok.dan kalau aku berjaya esok aku akan dipilih utk menghadiri sesi temuduga di carnival kerjaya 18hb nnt..karnival kerjaya nnt banyak syarikat2 besh datang.. cntohnya.. RHB Bank, Bank Rakyat, erm..bnyak la..aku pun tk tau sngt…. 

So aku kena prepair la utk esk.. yg aku plg takutnye dorang tnya dlm bahasa omputeh..aku nie budak Kelantan yg tak pandai omputeh nie..siket2 tu blh la.. ayat lntang pukang kowt..hehe..

course aku kat sintok nie mmg dlm bhsa omputeh pun..hari2 mmg lect ngaja dlm omputeh punye bahasa…aku blh phm.. tp aku tk blh becakap.. tu la kelemahan aku.. kalau dlm bahasa ibunda kite..bleh je aku bedal..cakap tk behenti pun tk pa..smpai pengsan interviewer tu nnt.hehe ape2 pun aku akn try yg terbaeek.. mana tau kan…ade syarikat besh akan tertarik ngan aku.. so kenkorang semua yg aku kasihi… wish me luck okes!!

Semoga tuhan sentiasa memberkati setiap perjuangan kita semua.. InsyaAllah..


11 comments:

SYAF said...

SEmoGa Cp BerJaya....

cik bunga bukan name sebenar said...

good luck ck payung,,jangan lupa bawak payung..skng musim hujan

cik payung umbrella said...

insyaallah..thanks syaf!

cik payung umbrella said...

@cik bunga bukan name sebenar okes cik bunga! bnda prtama ckpayung bawak esk adalah payung!hehe

ejoy said...
This comment has been removed by the author.
Mamachia said...

moga berjaya iya cik payung,..kak tau yes dan no sja..:)

cik payung umbrella said...

terima kasih mamachia.. ckpayung akn cube yg trbaik....

cik payung umbrella said...

@ejoy
pce...lain mcm je bunyi nye..ape2 pun..terima kseh.

SYAF said...

AnDa TELAh Di TAg http://syaf.frenzyfm.my/2011/04/penulis-senja-terakhir-contest.html

cik aufa faqihah said...

semoga berjaya kak cp :D

cik payung umbrella said...

trimas kepada semua taman2 yg menyokong!