Subscribe Twitter

Wednesday, 25 May 2011

15
Komen

dariku untukmu.



Sebelum aku bebel panjang lebar. Aku nak ishtiharkan kat kenkorang nie adalah en3 aku yg terakhir utk tempoh 4 or 5 bulan.. so korang sila lah membaca en3 ni smpai habis sbb en3 kali nie aku buat khas utk pengunjung2 blog aku yg singgah ke sini… tq u alls…. Oh ye jgn lupa dengar lagu tema blog aku nie.. Damai tak? Damai tak? Damai tak?


Waa.. lama gilerr kan aku tak updated blog.. dekat 3mgu jugak rasanya.. al maklumla.. aku tengah final exam … lagi pulak aku kan final sem, so bnyak benda yang perlu aku uruskan sebelum aku meninggalkan university aku yang tercinta nie… sedih lak rasanya nak tgalkan uum nie.. persekitaran yang sgt damai dn indah…



Hari ni 25hb mei, aku telah mnjawab paper aku yg terakhir bermula pada kul 9pg td iaitu paper training of trainer.. Alhamdulillah td aku jwb dngn agak selesa.. walau pun tgal 1 soalan.. tak sempat masa beb.. tu lah kesilapan aku dlm mengagih masa mjawab. Semoga aku lulus dgn cemerlang..

Sebelum ni paper aku mmg bederet2.. org kata nak bernafas pun tak lepas.. sampai aku demam2.. tk dpt jawab paper OSH dngn baik sbb aku sngt pening masa dlm dewan exam tu.. ape2 pun korang2 doa2 lah sekali semoga aku lulus semua subjek final sem ni dan dpt grad bulan 10 taun depan.. ingat daku dalam doamu.. ceeewahh… weewwiiit… haha

besok 25mei aku balik kampong! Yea! ore2 KB tunggu aku kelik… hhahaa macam la org kenal sangat aku ni. Bajet pemes je… hehe
1jun plak aku da mula praktikal…. kat mana? kat mana?Kat kaw pengkalan chepa.. ade sesape org pc?? Kalau ade jom la dtg jenguk aku kat pc.. alang2 dtg tu bawak le nasi lmak ke mihun ke… utk breakpest sekali utk lunch sekali.. murah rezeki korang nnt..hehe.. aku praktikal kat salah sebuah kilang kat pc.. takut lak nak praktikal nie.. dah la sorang je.. harap nnt ada le sesape yg sudi bekawan ngan cikpayung nie..mesti ade jugak student dr university lain yg wat praktikal kat situ.. yeay!! Dpt kwn baru!

Kat sini ape yg pntg aku nak ucap ribuan terima kasih kat semua korang2 yg duk selalu jenguk blog aku nie walau pun tak terupdated.. aku bukan malas tp mmg sibuk sngt..  korang yang duk komen2 kat en3 aku, tggal jejak kat shoutbox, dan yg sudi follow blog cikpayung ni.. aku hargai sangat sokongan kenkorang. Aku kan baru beberapa bulan berblog jd mmg aku sngt perlukan kenkorang utk sokong aku.. tq sangt sangt sangt sangt kat korang ye!

Aku jugak kat sini nak ucap terima kasih kepada kawan2 BCR yang sememangnya da bnyak support aku dlm dunia blogging.. Geng2 ni la yang aku selalu rujuk utk tanya pasal blog dan dorang ni jugak yang selalu duk mujuk aku time aku sedih, buat aku ketawa, buat aku senyum je sokmo.. Siyus aku cakap kami di BCR da macam family.. kalau korang belum kenal apa itu BCR jom la bekenalan dgn geng BCR yg sngt sporting nie.. huhu.. klik je sini --à>>>> BCR 
*pesanan = tapi baca lah en3 ni smpai abis dulu yea!

korang semua mmg besh dan mmg happening! Kalau ade peluang dimasa hadapan kita bersua lg…ni aku sebut beberapa nama geng BCR yang duk selalu porakperandakan idup aku.. hehehe

PCE,SYAF, JEJAKA TERHANGAT, CAZ KEIZU, FARHAN AJ, CL, CT, BL, CG, INCIK BEDAK SEJUK, EN9, KYO, ADAMXIZ, NADEA, MOON, THE CROW EMPIRE, MR KERRO, SUPERZINE, CERITASEKUPANG, PUTERA DUYONG, AYAM PENYEK, FEEZA MACHO,SITI SAFIYA, FARIQ SCORPIO, AUFA, FARIZ SNAKE, MR.CITE.JE, AININA JELANI, BIDADARI SOLEHAH, ELYNA, THESYAFIQ MOKHTAR, NURAMAL, NOONAQQ, NAQIAH,  IEEZA, BIDADARI SOLEHAH, PEJUANG CINTA, AZRAEL, ABDUL FARIQ,KUMBANG JINGGA, AISYA HUMAIRA, BATU NISAN, RED CUTE, FYKA, BRO AHMAD, LYNN, SKYBOY89, MASK KHALIFAH, PADIN, …

Tidak lupa juga kepada

CIK SMILE, MASHIMAROO, NURULOVERS, BUDAK KAMPUNG,WONG….

Fuh bnyak lg la kalau aku nak sebut.. yang aku tak sebut tu bukan apa..Penat da nak menaip nie. Jangan merajuk lak tau.. korang semua aku tetap ingat..ade dalam ingatan aku selalu..Ape 2 pun mmg korang semua the best la..

Kwn2 kat BCR korang jgan lupe cp ye.. jenguk ke blog cp selalu tau.. tlg buang sawang.. tebas lalang pun jadi la.. hehe..

Ape yang aku gurau2 tu tersilap kata tersalah kutuk aku mntak maaf.. sekadar hnya bergurau senda.. tidak lupa kepada admin BCR iaitu JEJAKA TERHANGAT… cp mtk maaf tau asik gaduh ngan jt.. semua tu cp gurau2 je.. cp tk de ambek ati ape2 pun ngan jt dn cp harap jt pun sama… tk ambek ati ngan cp okey!

Buat miss ct dan cl plak.. tenkiuw sbb selalu bg semangat kat cp.. tenkiuw jugak sbb selalu call cp.. tak sgka ade jugak org prihatin ttg cp.. hehe…

Buat korang2 yang menjenguk2 ke blog aku nie.. dtg la lg ye walau pun aku tak sempat update.. tolong2 ler buang2 sawang ke.. lap2 ke, mengemop2 ke... dpt gak pahala..hehe

Kepada korang2 jugak aku doakan korang sntiasa hepi dn dimurahkan rezeki.. kalau terserempak ngan aku kat mane2 tegur2 la ye.. aku ni tak sombong pon..

Oh ye sebelum aku terlupa.. aku nak bgthu kenkorang.. aku suke sngt kumpulan JAMBU maharajalawak tau! Korang moh la kite pakat undi beramai2.. fuh sempat lg promot kan?kan?kan? ape2 pun kump jambu aku rasa mmg terbaeeek.. lawak2 dorang mmg mantooop dn tak tercapai akal.. ape yg penting dorang “MUKA LEGEND TAPI HATI CUTE”  wink wink wink….

Kepada kenkoranng yang belom pollow cikpayung sila lah pollow kalau sudi.. harap sudi 2 kan lah ati anda ye..

Okes tu saje la corat coret utk korang2 semua.. kalau aku blh online kat tempat praktikal tu blh la aku update blog nie nnt.. banyak idea utk buat en3 datang nie.. belumbe2 idea tu ha.. kahkahkah..tapi kalau tak dpt online jugak.. tgu lg 5bulan la.. hhhe…

Gud luck buat kenkrang.. wassalam.

15 comments:

miss ct said...

Assalamualaikum cp...
semoga berjaya..insha Allah..semoga ukhwah kita berkekalan ya.. =)

ceritasekupang said...

jaga diri baik2 cp... ^_^

.:CIK SMILE:. said...

mesti dah lapang dada bila dah abes final kan ? haha ! :)

nanti rajin add laa CikSmile kat Fb ey~ kita boleh jumpa kat situ. nie link dy http://www.facebook.com/profile.php?id=100001734580776

Mss Ieza said...

yess !! ad nme sy ^_^
cp jge dri bek2..
i'll be miss u :(

SYAF said...

LAma Dah Tak singgah sini... Hope Sepupu TerUs Maju TAu...

amranaiman said...

cp!!! jgn~~ tgl daku~~~ :(

Bro ahmad said...

semoga sukses exzam
ajak join

http://trioseposen.blogspot.com/2011/06/bcr-kontest-kamilah-geng-bcr.html

Bro ahmad said...

salam,
singgah blog cikpayung

izzati wanie said...

cp...huhu..nak nangis rase...rindu sgt kt cp...but thanks cp...bs ske sgt ade cp sbagai kakak...love you so much <3

TheSyafiq Mokhtar said...

cik kenopi gud luck exam... ;)

Red said...

jangan lah pergi.... :tolong

cik payung umbrella said...

wah...ramainye yg komen.. aku tk sempat nak balas.. huhu.kepada yg komen tq sengsangt tau.. nnt aku update en3 trbaru buat kenkorang ye.. skrg ni tk sempat lg.. tq tau kenkorang yg support cikpayung..

ct.. cp akan jaga prsahabatan kite.. cp tk de kredit nak rep msj ct ari tu.maaf ye ct. nnt ct caling2 la cp selalu.ley begosip.hehe

kupang.. awk pun jaga diri jugak. jgn nakal2 mcm spangebob.. hehe..

cik smile. da abeh final mmg besh. tp debaran tgu result lak skrg nie.. ok nnt cp add fb awk ye.

iza.. kamu kan dak rajin mop bcr msti la kena ade nama kamu.kalau tak sape nak mop muntah dak2 bcr.hehe.guwau je.. iza pun jaga diri ya. miss u too..

syaf.. tq.. semoga awk pun maju jaya same.. singgah la selalu..tlg sapu sawang nie.hehe

aiman..kamu tu ngengade je.. time cp ade die yg wat sombong.hape la.. daku nak tgal dirimu jua..huhu

bro.. nak ajak pe..cp da tak online hari tu.. ape la.. ape2 tu tq sbb pelawa cp.. nnt ae cntes lg jgn lupe ajak cp tau..

bs.. cp pun windu kamu.. bs jd la nurse yg baik ye.. rajin2 blaja dn keje.. dngr kata senior2 dn plg pntg jgn pernah sombong.. caiyok bs!!

sapik.....tq.. doakan cp brjaya praktikum nie dn doakan jugak cp brjaya dlm idup.. sapik pun gud luck!jaga diri..

red yg manis.. amboi merayu2 die ye?? ce buat aksi rayu tu sket.. baru lg piling.. haha.. daku nak pergi jugak.. beli kepsi dua lori dulu baru cp tak pergi.huhu..

blogtube said...

Assalamualaikum, salam kenalan 'cik payung' saya orang baru dalam B.C.R!

blog cik payung menjadi salah 1 list terjah My OBW...

cik payung umbrella said...

waalakumsalam blogtube.. salam pekenalan kembali.. selamat dtg ke bcr! warga bcr mmg besh dn hapening.. harap anda gembira join bcr!

cik payung umbrella said...

waalakumsalam blogtube.. salam pekenalan kembali.. selamat dtg ke bcr! warga bcr mmg besh dn hapening.. harap anda gembira join bcr!