Subscribe Twitter

Friday, 8 April 2011

6
Komen

FreeFlashToys.com - Stick Figure Family

korang nak lukis kartun comey2 and cute2 tak?? jom aku bawak korang melukis.. lukisan comey2 macam adik kite yang tadika melukis.hehe jom kite melukis kat sini....


FreeFlashToys.com - Stick Figure Family

6 comments:

waN Mohd Salim said...

dtng follow blog yg kemas ni

cik payung umbrella said...

follow ke? tk de pun nama incik wan mohd salim.. kemas ke? nie perli ke serius nie?hehe..ape2 pun tq snggah sini.dtg lg.

cik kite said...

folo cik payung...hehe

Arep Xareviexr said...

hekeleh cik payung nie,, skema ingat obesiti sebab ape,ingat cikpayung yg obes,, rhupanya blog dia yg obes,,alah kalau nak ringat,buang je widjet yg banyak guna flash, bagi skema,benda yg perlu dibuang kat bog ni
-yang berita tv3 tu,
-ayam jalan tu,
-i love my blog, gambo firefox ngan penguin tu,
-daun2 yg jatuh tu
-apabila haiwan berkata

lagi satu jangan terlalu banyak gambar dekat bahagian sidebr tu, letak apa yg penting je,,
okay,

cik payung umbrella said...

@Arep Xareviexr
okey! disebabkan my sifu yg menyuruhnye..dengan seberapa segera widget2 tu akn ckpayung lupuskan dari blog ini.. hehe..tp tk cumil dah la blog ckpayung..si kunin kt tepi tu ok??berat tk?

cik payung umbrella said...

@cik kite
tq cik kite..same2 kite pollow mempollow k.. yeah!