Subscribe Twitter

Saturday, 30 April 2011

8
Komen

JOM JOIN SEGMEN PS

Okey malam ni aku nak join satu segment yang juga dijoin oleh my cousin! Yeay! Sape my cousin tu? Sebuk ja korang nak tau. Okey meh aku story mory kat kenkorang. Paling penting syarat nye tersangatlah senang macam makan coki2 je.. hehe nak tau ape syarat dan adiah nye? Jom layan….
SYARAT JOIN SEGMEN Penulis Senja adalah :

1. buat entry khas bertajuk " JOM JOIN SEGMEN PS "


2. letak banner Penulis Senja yang kat entry


3. kenape korang nak  join segmen Penulis Senja


4. pendapat korang tentang blog Penulis Senja,, 



5. link kan entry tu kat belog Penulis Senja



15 peserta bertuah akan dipilih dan adiahnye adalah:


5 orang bertuah petama : 
mendapat photo puisi dan blog korang akan ps review 

5orang kedua : 
akan mendapat puisi sahaja dan blog akan ps review 

5 orang terakhir : 

blog korang akan ps review sahaja 


ok sekarang aku nak letak banner segment yang penuh maksud tersirat ni : daaaa

klik untuk join


kenapa aku nak join segmen nie??

Tentu sekali sebab aku minat dengan blog Penulis Senja nie. Lagi satu aku suka masuk blog ni sbb blog ni banyak karya2 yang buat aku tenang aman damai.. aku juga suka banner segmen ni! Sgt besh utk dijiwai! Yeay!

Pendapat aku tentang blog Penulis Senja?

Aku suka blog ni sebab Blog Penulis Senja nie  penuh dengan keindahan susun vokal dan alunan konsonan yang pabila digabungkan membentuk satu ayat yang dramatis dan syahdu.ceewah!
Lagi satu background Penulis Senja ni buat pemgunjung tenang.. gambar pemandangan senja.. mmg tenang sangat..  header blog ni pun tenang.. gabungan warna serasi iaitu hitam ngan oren senja.. header ngan background pun sngt matching.. tulisan kat blog ni teramat lah jelas dan mesej yang nak disampaikan pun sngt jelas..
Pada pendapat aku, secara keseluruhan blog Penulis Senja ni kemas dan susunannya mmg menarik! Tahniah!

korang nak join jugak?? klik kat bawah banner segmen kat atas tu ye.. ingat tarikh tutup segment ni
 ---->>> 30 april 2011 pukol 12 tengah hari

8 comments:

SYAF said...

Mari...mari lah join.... :)

cik payung umbrella said...

Ye.sepupuku org ptama y k0men.haha. Sem0ga kita same2 menang okey!i.allah.
yeay!

ejoy said...

mana link nyer ??? pic header jer ada link nyer xda pon ...

cik payung umbrella said...

oh naseb baik pce ckp.. cp lupe lak.. tengkiu gtau cp

Izzuddin Fauzi said...

huhu... gud lux tao :D

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

cik payung umbrella said...

terima kasih en9.. sentiasa doakan cp.. bukan saja disini ye. doakan jugak kejayaan cp dunia dn akhirat jugak..ye..

KAIEZU said...

Waaa dah join pun cp. :)
KAIEZU ZONE

cik payung umbrella said...

yea yea caz join.. hehe.. kite tgok sape menang.. hha..