Subscribe Twitter

Saturday, 16 April 2011

2
Komen

segmen solomolo: filrm tempatan feberet atau terbaek !!!~

Kepala aku tengah pusing2 nie.. pening cam nak muntah pun ader..tatau la nape.. tapi dalam pening2 lalat nie sempat lagi usha satu belog incik solomolo. incik solomolo buat segmen besh tao! ha meh aku try join jugak..walau pun aku tak berapa mahir dlm bidang yang disegmen kan tersebut..huhu
oppps..sebelum tu nak letak banner segmen dulu... okes.. dgn penuh bangganye aku melekatkan banner solomolo segmen..


Segmen nie ttg filem peberet kite..aku tak suka sangt nengok2 cite nie. tp aku plg shuke nengok filem gender seram.. mmg la takot tp besh! okeh filem seram paling besh dn berjaya menambat ati aku adalah.. jeng jeng jeng ini die..

yeah! mantra! aku tau kenkorang penah nengok jugak kan?? kenapa filem nie aku rase de besh?? filem nie pengangarahnya Azhari Zain.menurut beliau filem ni sebenarnya sebuah kisah benar yang dialami sendiri oleh pekerja David Teo dan semua mantera yang diucapkan dalam filem ini memang wujud tp diambil setengah sahaja utk koranng tonton..

CErita nie tak de la seram sangt sebenarnya.. tp die lebih kepada unsur bomoh atau ilmu hitam.. mandrem la org kampung sebut.. pelakon2 pun besh!pelakon utama filem nie adalah zul handy black. paling aku suka adalah babak sewaktu Muzir menerima ilmu hitam.. korang tau.. babak ni ala2 seperti anime Naruto. ehehhe besh kan? aku rasa nie la filem david teo yang paling besh dlm dunia. hehe..
da selesai.. incik solomolo.. sila komen ya.. nak adiah tao.. hehe


Ha korang duk terkebil2 je nape?? jom la join segmen nie ngan aku..bukan susah pun.. letak je banner incik solomolo tu kat entry korang.. dan storie je ttg filem peberet korang..tajuk entry mesti guna  mcm tajuk aku tu tau..jgan ubah2.. okey! da siap anta ke ruangan komen di sini--- >>> incik solomolo 

2 comments:

.:CIK SMILE:. said...

alhamdulilah thanks CP...:)
CS dtg follow tuk erat silaturrahim geng blogger jer.. :)

.:CIK SMILE:. said...

as'salam~

it's ok CikPayung(CP).. setiap pemberian dari anda CS hargai.. jangan risau sini dunia blogger jer..kita bukan full-time blogger pun kan.. CS pun tgh busy dgn study lagi nie.. insyaAllah ada rezeki kita borak2 lagi.. :)

btw, gudluck 4 ur presentation 8)